ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας).

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, την αποστολή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύει οπωσδήποτε το έντυπο αλλαγής ελαττωματικού προϊόντος που θα βρείτε εδώ. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον διαπιστωθεί η υπαιτιότητα του εκάστοτε κατασκευαστή θα γίνεται αντικατάσταση χωρίς περαιτέρω χρέωση.

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες τους (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα). Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι UBIT.GR, ΠΕΤΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑ 43, Τ.Κ. 54643, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ.

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία.
  • Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της uBit.GR, 2311244822 (10:00πμ-17:00μμ) ή στείλτε μας mail: info@ubit.gr.

ΕΛΛΑΔΑ

Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ανέρχεται στα 6 ευρώ (εφόσον σταλεί με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ταχυμεταφορές) και επιβαρύνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν παραλάβετε το προϊόν της αλλαγής πληρώνεται 3,5€ τα έξοδα αποστολής.

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το κόστος εξόδων για επιστροφή η αλλαγή και μετέπειτα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.