ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ:

Για παραγγελίες άνω ενός ορισμένου ποσού, το οποίο καθορίζεται από την εκάστοτε πολιτική και τα προϊόντα που αγοράζετε, ενδέχεται η αποστολή να είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι 3,5€ ενώ για αποστολές μεγαλύτερου βάρους υπάρχει κλιμακωτή χρέωση ανά κιλό, για την οποία ενημερώνεστε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτόματα.

Οι αποστολές παραγγελιών, το βάρος των οποίων δε ξεπερνά το όριο ώστε να γίνεται οικονομικά ασύμφορη η αποστολή τους με ταχυμεταφορική εταιρεία πραγματοποιούνται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ταχυμεταφορές (και των συνεργατών της).

Για ογκώδες παραγγελίες η αποστολή συμφέρει να πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη για την επιλογή που θα ακολουθηθεί. Το κόστος της παραγγελίας προπληρώνεται και τα μεταφορικά καταβάλλονται στην μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση της παραγγελίας.

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η αποστολή γίνεται με την εταιρεία DHL. Ανάλογα με την χώρα και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας ισχύει ο τιμοκατάλογος της DHL. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε από το e-shop μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.